Noi carcase ajunse pe web ne dezvăluie rama metalică integrată pe Galaxy S6; telefonul măsoară doar 7 mm În grosime

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.123 ori
<b>Noi carcase ajunse pe web ne dezvăluie rama metalică integrată pe Galaxy S6; telefonul măsoară doar 7 mm În grosime</b>Deși de câteva săptămâni am tot primit imagini randate cu husele pregătite pentru Samsung Galaxy S6, acestea nu dezvăluiau în totalitate design-ul noului flagship pregătit de sud-coreeni, detaliu care astăzi iese la iveală. Prin intermediul...

Deși de câteva săptămâni am tot primit imagini randate cu husele pregătite pentru Samsung Galaxy S6, acestea nu dezvăluiau în totalitate design-ul noului flagship pregătit de sud-coreeni, detaliu care astăzi iese la iveală. Prin intermediul producătorului de huse Verus putem admira acum și rama metalică integrată pe acest device.

Astfel, odată cu aceste noi imagini se confirmă atât faptul că rama metalică de pe S6 va adopta un look similar cu cea regăsită pe iPhone 6, cât și faptul că senzorul foto principal va ieși în evidență cu câțiva mm în afara carcasei. Una dintre aceste imagini ne dezvăluie și faptul că terminalul va măsura doar 7 mm în grosime.

De asemenea, și butonul home pare a ieși în afară, acesta având rol totodată și de scanner pentru amprente. Trebuie să recunoaștem că acesta va fi cu siguranță cel mai atractiv smartphone din seria Galaxy S de până acum. Plănuiți o eventuală achiziție odată ce telefonul va fi lansat în magazine?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×