BlackBerry Rado Sintra este un telefon concept ultra luxos cu aripi În stil Mercedes McLaren

1.418 ori
<b>BlackBerry Rado Sintra este un telefon concept ultra luxos cu aripi În stil Mercedes McLaren</b>Sincer să fiu, până să văd acest telefon concept BlackBerry de lux, nu știam că există un brand de ceasuri elvețiene numit Rado. Aparent, el ar fi destul de popular în rândul bunurilor de lux, iar designerul Andrew Zhilin și-a imaginat o...

Sincer să fiu, până să văd acest telefon concept BlackBerry de lux, nu știam că există un brand de ceasuri elvețiene numit Rado. Aparent, el ar fi destul de popular în rândul bunurilor de lux, iar designerul Andrew Zhilin și-a imaginat o colaborare între elvețieni și BlackBerry.

Rezultatul e un telefon care ar face Vertu gelos, numit BlackBerry Rado Sintra. Din păcate handsetul e doar în faza de concept, dar el aduce câteva elemente interesante de design, precum acele aripi "gullwing", care amintesc de un automobil Mercedes Benz McLaren. Telefonul vine cu butoane metalice foarte discrete și folosesc ceramică Rado Hi-Tech ca material, plus aliaj de titaniu și cristal de safir.

Rado Sintra rulează BlackBerry 10.3 și vine cu un concept interesant de tastatură, numit Phantom Keyboard. Astfel, simbolurile tastaturii apar doar când telefonul este funcțional și dispar când nu e utilizat. Butoanele tastaturii sunt fabricate din Gorilla Glass 4, tratat oleofobic. Ca și telefoanele Vertu și acest model de lux are parte de un serviciu Concierge, care la dispoziția utilizatorului la orice oră din zi.

Acele "gull wings" ascund portul microUSB și slotul pentru cartela SIM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×