O listare Zauba indică prezența unui display de 6 inch pe phablet-ul Galaxy Note 7

1.522 ori
<b>O listare Zauba indică prezența unui display de 6 inch pe phablet-ul Galaxy Note 7</b>O listare din partea site-ului Zauba.com ce urmărește importurile ajunse în India, ne dezvăluie faptul că phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 ar urma să vină de fapt cu un display de 6 inch și nu cu un ecran de 5.77 inch așa cum se știa inițial. Tot de aici

În ultimele câteva zile am văzut numeroase imagini de presă cu noul phablet Samsung Galaxy Note 7, terminal ce urmează a fi lansat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 2 august. Deși știam inițial faptul că acest produs va sosi cu un display de 5.77 inch, iată că astăzi informația primește un update odată cu o listare din partea site-ului Zauba.com ce urmărește importurile ajunse în India.

Vedem aici că la data de 1 iulie au fost primite din China două modele Samsung SM-N930R4 - smartphone-uri a căror display măsoară 6 inch în diagonală. Posibil ca această dimensiune de 6 inch să fie datorată muchiilor curbate în stil S6 Edge/S7 Edge, cu toate că din imaginile primite anterior pare că telefonul este unul mai îngust decât generația Note din 2015.

Dacă va fi într-adevăr vorba despre o asemenea diagonală vom afla abia la începutul lunii viitoare, moment în care sud-coreenii vor ridica cortina și toate specificațiile oficiale vor ieși la iveală. Vă reamintim că phablet-ul ne va aduce o cameră foto principală de 12 megapixeli cu tehnologie Dual Pixel, variante cu procesoare Exynos și Qualcomm, 4 sau 6 GB memorie RAM și desigur un stylus S-Pen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×