Noi detalii despre clona iPhone, Meizu M8

2.273 ori
<b>Noi detalii despre clona iPhone, Meizu M8</b>Speram ca nu planuiati sa cumparati o astfel de clona iPhone prea curand, deoarece Meizu M8 va fi disponibil de abia la jumatatea anului 2008. Va reamintim ca terminalul include un procesor de 667MHz, 128MB RAM, conectivitate GSM, display VGA touchscreen...

Speram ca nu planuiati sa cumparati o astfel de clona iPhone prea curand, deoarece Meizu M8 va fi disponibil de abia la jumatatea anului 2008.

Va reamintim ca terminalul include un procesor de 667MHz, 128MB RAM, conectivitate GSM, display VGA touchscreen de 3.4 inch si video output. De asemenea M8 suporta conectivitate Bluetooth 2.0 si WiFi. Vestile proaste fac referire la faptul ca pretul anterior anuntat pentru telefon a crescut, cu versiunea de 8GB costand 400 de dolari. Vestea buna este ca vom vedea si o versiune 3G de 16GB, dar la un pret pe masura.

Chiar si la aceste preturi, Meizu este o alternativa destul de viabila pentru iPhone, care costa 500, respectiv 600 de dolari si ale carui feature-uri sunt mai slabe decat cele ale clonei sale. Daca M8 va ajunge vreodata in Europa, va deveni cu siguranta preferatul publicului, in special al celor care nu si-au cumparat inca un iPhone sau un iPhone Nano. Ar fi interesant sa vedem si un Meizu M8 Nano, fiind lansat in vara anului viitor, dar un astfel de proces de clonare ar fi prea mult chiar si pentru producatorul chinez.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×