Aplicatii third party acum si pentru Helio Ocean

1.339 ori
<b>Aplicatii third party acum si pentru Helio Ocean</b>iPhone nu este singurul handset ale carui softuri sunt reprogramate in ultima vreme. Se pare ca o serie de utilizatori ai lui Helio Ocean au gasit o metoda de a adauga aplicatii altfel indisponibile pe acest terminal. Ca o coincidenta telefonul este...

iPhone nu este singurul handset ale carui softuri sunt reprogramate in ultima vreme. Se pare ca o serie de utilizatori ai lui Helio Ocean au gasit o metoda de a adauga aplicatii altfel indisponibile pe acest terminal.

Ca o coincidenta telefonul este comparat ocazional cu iPhone, iar primul succes a fost inregistrat cu celebrul browser Opera Mini 3, unul dintre cele mai apreciate in lumea software-ului mobil. Developerii nu au pretentia de a produce aplicatii fara buguri, mai ales in conditiile in care modul landscape si tastatura QWERTY nu functioneaza, de exemplu. Numeroase alte aplicatii customizate sunt "pe drum" si pentru versiunile Heat si Drift.

Intre timp secretele lui iPhone sunt expuse pe site-urile de specialitate, datorita hackerilor care isi incearca abilitatile cu softurile celor de la Apple si nu numai. De la World of Warcraft la Windows XP, toate aplicatiile isi fac (in mod real sau nu) loc in memoria lui Jesus Phone. Pozitia permisiva a celor de la Apple sau Helio incurajeaza developerii sau chiar hackerii sa creeze numeroase softuri utile pentru posesorii terminalelor de top care isi doresc si alte aplicatii decat cele standard.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×