Noi detalii despre telefonul GPS Garmin Nuvifone

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 849 ori
<b>Noi detalii despre telefonul GPS Garmin Nuvifone</b>Nu am mai aflat detalii suplimentare despre primul telefon al celor de la Garmin, inca din momentul in care acest a fost anuntat oficial. Totusi, iata ca in sfarsit aflam un detaliu major, pretul, prin intermediul celor de la Engadget. Se pare ca Garmin a...

Nu am mai aflat detalii suplimentare despre primul telefon al celor de la Garmin, inca din momentul in care acest a fost anuntat oficial. Totusi, iata ca in sfarsit aflam un detaliu major, pretul, prin intermediul celor de la Engadget.

Se pare ca Garmin a organizat un sondaj, in mare secret, printre utilizatorii de handseturi din SUA. Persoanele chestionate au fost intrebate daca ar plati 499.99 dolari pe un telefon Garmin nuvifone oferit de AT&T impreuna cu un abonament pe 2 ani. Abonamentul ar include Internet browsing nelimitat si navigare GPS nelimitata la pretul de 19.99 dolari pe luna. Se pare ca feedbackul oferit de public a fost unul pozitiv, de vreme ce site-urile de specialitate dau aceste date drept sigure pentru oferta ce va include terminalul.

Suntem surprinsi de o astfel de reactie pozitiva, mai ales daca avem in vedere faptul ca handsetul nuvifone tinteste acelasi public ca si iPhone. Evident, lucrurile se pot schimba enorm, pana la lansarea din cel de-al treilea trimestru al lui 2008, programata pentru telefonul produs de Garmin. Va reamintim ca nuvifone include un display touchscreen LCD cu diagonala de 3.5 inch, functii navigationale Sat Nav, WiFi, HSDPA, browsing web scalabil, playback audio/video si o camera de 3 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×