BlackBerry-ul cu clapeta se intoarce, cu imagini si specificatii

1.296 ori

Dupa ce va informam ca vom vedea in curand un BlackBerry cu clapeta, se pare ca zvonul a devenit certitudine si beneficiem de o noua imagine cu telefonul botezat KickStart, dar si de o lista de specificatii. BlackBerry KickStart poate reprezenta un nou...

Dupa ce va informam ca vom vedea in curand un BlackBerry cu clapeta, se pare ca zvonul a devenit certitudine si beneficiem de o noua imagine cu telefonul botezat KickStart, dar si de o lista de specificatii.

BlackBerry KickStart

BlackBerry KickStart poate reprezenta un nou inceput pentru cei de la RIM, dar si sfarsitul erei in care un BlackBerry era cel mai bun prieten al omului de afaceri. Handsetul cu clapeta soseste cu branding T-Mobile, iar cei de la Boy Genius Report ne informeaza ca partea care acopera bateria va fi finisata cu o suprafata de cauciuc. KickStart va suporta conectivitate quad-band GSM/GPRS/EDGE si va include o tastatura "Next Gen" SureType, o camera de 2 megapixeli, display-uri LCD de 16biti si un jack de 3.5mm pentru headseturi.

LCD-ul intern va suporta o rezolutie de 320 x 240 pixeli, in vreme ce display-ul extern va avea o rezolutie de 160 x 128 pixeli. Lista de specificatii este incheiata de suportul WiFi b/g si sistemul de operare 4.6. Deocamdata stim ca acest nou BlackBerry va fi lansat in septembrie, dar pana si specificatiile de mai sus sunt zvonuri, astfel ca nu va putem garanta decat ca handsetul exista si arata ca in imaginea de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×