LG Vu, telefonul ideal pentru a viziona programe de televiziune mobila

Autor:  | Publicat în:  LG 1.786 ori
<b>LG Vu, telefonul ideal pentru a viziona programe de televiziune mobila</b>Cei de la Dvice au avut ocazia sa testeze handsetul LG Vu, pus la dispozitie de catre operatorul american AT&T, descoperind ca acesta este terminalul ideal pentru utilizatorii care adora televiziunea mobila. Handsetul seamana putin cu iPhone, in special...

Cei de la Dvice au avut ocazia sa testeze handsetul LG Vu, pus la dispozitie de catre operatorul american AT&T, descoperind ca acesta este terminalul ideal pentru utilizatorii care adora televiziunea mobila.

Handsetul seamana putin cu iPhone, in special in ce priveste touchscreen-ul sau, completandu-l chiar pe acesta prin intermediul feedbackului tactil. De asemenea, Vu este mai usor decat telefonul produs de Apple si costa doar 300 de dolari deocamdata, impreuna cu un abonament AT&T. Totusi, atuul sau principal este experienta de utilizare a serviciului AT&T Mobile TV, care va debuta maine si va folosi tehnologia MediaFLO.

Pachetul de baza, in cazul serviciului de televiziune AT&T costa 15 dolari pe luna si furnizeaza clientilor cam o duzina de canale TV. Imaginile sunt receptionate cu o frecventa de 30fps, maximul pentru tehnologia MediaFLO. Avantajul major al lui LG Vu (sau poate al retelei) este faptul ca programele TV nu se intrerup. In cazul in care va temeti de efectul de "pixelare" acesta nu isi face aparitia (decat in cazul miscarilor rapide), astfel ca puteti viziona orice program preferat, de la Family Guy la CSI pe ecranul telefonului LG.

O problema este faptul ca toate canalele MediaFLO au un aspect ratio de 4:3, in vreme ce display-ul lui Vu este widescreen, iar telefonul nu permite zoom-ul. Putem spune totusi ca Vu este un telefon cu functii TV de exceptie, puse in valoare de serviciile celor de la AT&T, care au nevoie de imbunatatiri, dar care deocamdata sunt perfecte pentru publicul american.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×