Noi documente de import confirmă faptul că Samsung Galaxy S7 și S7 Edge vor fi rezistente la apă și praf

762 ori
<b>Noi documente de import confirmă faptul că Samsung Galaxy S7 și S7 Edge vor fi rezistente la apă și praf</b>După fotografia de ieri cu Samsung Galaxy S7, iată că astăzi primim o nouă informație despre flagship-ul ce va debuta &icirc;n doar două săptăm&acirc;ni. Vorbim despre apariția unor documente de import pe site-ul Zauba.com, documente ce...

După fotografia de ieri cu Samsung Galaxy S7, iată că astăzi primim o nouă informație despre flagship-ul ce va debuta în doar două săptămâni. Vorbim despre apariția unor documente de import pe site-ul Zauba.com, documente ce confirmă faptul că noile device-uri vor oferi certificare pentru rezistență la apă și praf.

Acest detaliu îl putem vedea și în captura de ecran de mai sus, documentul dezvăluind faptul că microfonul va fi rezistent la apă. Din informațiile ce tot circulă în acest moment pe web, am aflat că modelul Galaxy S7 Edge ne va aduce un display Quad HD de 5.5 inch, 4 GB RAM și un procesor Snapdragon 820.

În cazul lui Samsung Galaxy S7 vom primi un display de 5.1 inch cu aceeași rezoluție Quad HD, 4 GB memorie RAM și versiuni cu procesor Snapdragon 820 sau Exynos 8890. De asemenea, zvonurile vorbesc și despre introducerea unui senzor foto de 12 megapixeli pe aceste noi modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×