Samsung Galaxy S7 pozează în faţa camerei, cu un spate glossy şi negru; Aflăm noi detalii importante din Vietnam

2.371 ori
<b>Samsung Galaxy S7 pozează în faţa camerei, cu un spate glossy şi negru; Aflăm noi detalii importante din Vietnam</b>Am văzut p&acirc;nă acum zeci de scăpări ale lui Samsung Galaxy S7, dar nici una at&acirc;t de clară precum cea de azi. Direct din Vietnam&nbsp;vine fotografia hands on de mai jos, care dezvăluie &icirc;ntr-un mod c&acirc;t se poate de clar designul...

Am văzut până acum zeci de scăpări ale lui Samsung Galaxy S7, dar nici una atât de clară precum cea de azi. Direct din Vietnam vine fotografia hands on de mai jos, care dezvăluie într-un mod cât se poate de clar designul noului flagship.

Terminalul va fi anunţat peste 2 săptămâni şi între timp la o analiză atentă a fotografiei hands on observăm că acum protuberanta camerei a dispărut. Modulul este plat şi are aceeaşi culoare neagră ca şi restul spatelui. Muchiile sunt curbate, aşa cum se specula în ultimele săptămâni, iar sursa afirma că la interior se afla o rama din magneziu şi nu aluminiu.

Tot leaksterul din Vietnam tine să menţioneze că varianta cu chipset Exynos e cu 15% mai puternică decât cea Snapdragon, atât la capitolul CPU, cât şi GPU. Totuşi, ambele variante de smartphone vor avea un amplificator audio DAC de înaltă calitate: ESS Sabre 9018, cel de pe LG V10. Viaţa bateriei ar fi similară cu a seriei Note de anul trecut, iar bateria se încarcă până la 80% în doar 30 de minute, iar până la 100% ajunge în 100 de minute.

Terminalul e rezistent la apă, are camera de 12 megapixeli BRITECELL cu deschidere F/1.7 aşa cum se tot zvoneşte, iar preţul sau ar fi de 740 de dolari. Versiunea S7 Edge va costa 890 de dolari şi handseturile ar sosi pe 3 martie, cel puţin în Vietnam. Totul sună foarte plauzibil, iar telefonul arata elegant pe negru. Totuşi, deşi ştim că spatele e fabricat din plastic cumva ceea ce vedem aici pare mai mult plastic sau material ceramic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×