Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri P8 Lite la nivel global

970 ori
<b>Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri P8 Lite la nivel global</b>După un an cu peste 100 de milioane de smartphone-uri v&acirc;ndute pentru Huawei, aflăm azi şi care a fost unul dintre modelele sale cele mai apreciate. E vorba despre Huawei P8 Lite, care a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri la nivel global....

După un an cu peste 100 de milioane de smartphone-uri vândute pentru Huawei, aflăm azi şi care a fost unul dintre modelele sale cele mai apreciate. E vorba despre Huawei P8 Lite, care a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri la nivel global.

Terminalul costa acum doar 869 lei la eMAG.ro şi a făcut furori şi în România, dacă vă uitaţi peste Mobicasturile colegului Alex şi observaţi de câte ori a fost întrebat legat de acel device. P8 Lite a fost anunţat în aprilie anul trecut, iar preţul practicat acum la eMAG.ro e aproape pe jumătate faţă de cel din vara trecută.

Handsetul se remarca în recenzia noastră prin fotografii de calitate, lipsa de lag, ecranul excelent, acustica bună şi designul compact. Între timp aflăm că anul 2016 a început bine pentru Huawei, cu peste 12 milioane de terminale livrate în ianuarie, o creştere cu 93% faţă de aceeaşi perioadă a lui 2015. Aşteptam acum şi un Huawei P9 Lite să ducă mai departe torţa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×