Noi fotografii cu panourile frontale ale lui iPhone 6 ajung pe web; de această dată vin cu digitizer

989 ori
<b>Noi fotografii cu panourile frontale ale lui iPhone 6 ajung pe web; de această dată vin cu digitizer</b>Dacă până acum câteva săptămâni eram asaltați cu fel și fel de machete de iPhone care mai de care mai arătoase, de ceva timp la ordinea zilei sunt scăpările de imagini cu panourile frontale ce se vor regăsi pe viitoarea generație iPhone. O...

Dacă până acum câteva săptămâni eram asaltați cu fel și fel de machete de iPhone care mai de care mai arătoase, de ceva timp la ordinea zilei sunt scăpările de imagini cu panourile frontale ce se vor regăsi pe viitoarea generație iPhone. O nouă astfel de serie de fotografii ce prezintă panourile frontale ale lui iPhone 6 au apărut de curând pe web, de această dată sosind la pachet și cu digitizer.

Aflăm că aceste fotografii au fost realizate în cadrul fabricii în care se produc chiar în acest moment noile terminale iPhone. După cum bine știm, Apple va lansa pe piață atât un iPhone cu display de 4.7 inch, cât și un alt model de tip phablet ce va dispune de un panou de 5.5 inch.

Noi fotografii cu panourile frontale ale lui iPhone 6 ajung pe web; de această dată vin cu digitizer

Cu toate acestea, panourile din imaginile de mai sus sunt destinate iPhone-ului de 4.7 inch, componente ce sunt comparate cu un panou al generației actuale iPhone. Printre lucrurile pe care le remarcăm se numără și marginile foarte subțiri de pe aceste panouri. Rămâne să vedem dacă în următoarea perioadă vor mai scăpa și imagini cu alte componente ale lui iPhone 6.

Noi fotografii cu panourile frontale ale lui iPhone 6 ajung pe web; de această dată vin cu digitizer

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×