Samsung postează un teaser din care reiese că viitoarele smartphone-uri ar putea dispune de un scanner pentru iris; această tehnologie ar putea fi inclusă pe Galaxy Note 4

1.202 ori
<b>Samsung postează un teaser din care reiese că viitoarele smartphone-uri ar putea dispune de un scanner pentru iris; această tehnologie ar putea fi inclusă pe Galaxy Note 4</b>în cursul zilei de ieri, cei de la Samsung au postat pe contul lor&nbsp;Twitter un teaser care face referire la faptul că viitoarele terminale ale companiei ar putea dispune de un scanner pentru iris ce va fi folosit atât pentru deblocarea...

în cursul zilei de ieri, cei de la Samsung au postat pe contul lor Twitter un teaser care face referire la faptul că viitoarele terminale ale companiei ar putea dispune de un scanner pentru iris ce va fi folosit atât pentru deblocarea terminalelor, cât și pentru alte funcții menite să restricționeze accesul la informații.

După ce în cadrul recenziei lui Samsung Galaxy S5, flagship-ul companiei coreene din acest an, v-am prezentat modalitățile prin care putem debloca telefonul prin scannerul de amprente dedicat sau de autentificare în aplicații financiare, iată că Samsung dorește să ducă la un nou nivel securizarea informațiilor pe următorul produs de top.

Această tehnologie ar putea fi prezentă chiar pe phablet-ul Galaxy Note 4, device ce va debuta anul acesta în cadrul IFA 2014 din Berlin, locație în care mă voi afla și de unde voi reveni cu cele mai noi informații despre Note 4, posibil cel mai puternic phablet ce va fi lansat pe piață în această toamnă.

în cazul în care acest device va beneficia de o astfel de tehnologie ce implică scanarea irisului, un bliț frontal va fi necesar pentru acele cazuri în care lumina din jur nu este destul de puternică. Totodată, ne așteptăm ca și cameră frontală să fie una mai evoluată față de senzorii actuali întâlniți la produsele Samsung. Rămâne de văzut dacă această tehnologie va fi aplicată în curând, sau dacă este vorba despre un teaser timpuriu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×