evoMAG.ro anunță oferta de reduceri HOT JULY; discount-uri de până la 800 la smartphone-uri și tablete

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.234 ori
<b>evoMAG.ro anunță oferta de reduceri HOT JULY; discount-uri de până la 800 la smartphone-uri și tablete</b>Astăzi, cei de la evoMAG.ro ne anunță prin intermediul unui newsletter despre o campanie specială de reduceri denumită HOT July, campanie ce se va desfășura în perioada 14 iulie -17 iulie. Printre produsele ce vor beneficia de reduceri cantitative...

Astăzi, cei de la evoMAG.ro ne anunță prin intermediul unui newsletter despre o campanie specială de reduceri denumită HOT July, campanie ce se va desfășura în perioada 14 iulie -17 iulie. Printre produsele ce vor beneficia de reduceri cantitative se numără atât smartphone-uri, cât și tablete sau console de jocuri recent lansate pe piață.

La categoria smartphone-uri întâlnim produse ca Allview X1 Soul Mini, device ce costă acum 799 lei, flagship-ul HTC One M8 ce poate fi achiziționat la suma de 2.599 lei sau Sony Xperia Z2, device high-end pentru care evoMAG afișează un preț de 2.599 lei. De asemenea, remarcăm și unele terminale accesibile ca Huawei Ascend G510 - 599 lei, Samsung Galaxy Fame Lite - 299 lei, sau Prestigio MultiPhone 3400 DUO - 299 lei.

evoMAG - Hot July

Trecând la tablete, observăm că cele mai mari reduceri sunt aplicate pentru gama iPad a celor de la Apple, gamă ce cuprinde modelele iPad Mini - 1.599 lei și iPad Mini 2 Retina - 1.999 lei. întâlnim și unele tablete mai acessible, cum ar fi Allview Alldro 3 Speed DUO, dispozitiv cu display de 9.7 inch și 1 GB RAM care poate fi al vostru pentru suma de 799 lei.

evoMAG.ro anunță oferta de reduceri HOT JULY; discount-uri de până la 800 la smartphone-uri și tablete

Un alt produs ce beneficiază de o reducere considerabilă este și consola de jocuri video Xbox One, consolă ce vine la pachet cu jocul FIFA 14 și care poate fi achiziționată la prețul de 1.999 lei, după ce inițial a fost aplicată o reducere de 700 lei. Lista completă de produse cu prețuri reduse poate fi consultată chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×