Noi imagini ajunse pe web dezvăluie un device Xiaomi cu grosime de doar 6.1 mm; acesta ar putea fi modelul Mi5/Mi4s

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 574 ori
<b>Noi imagini ajunse pe web dezvăluie un device Xiaomi cu grosime de doar 6.1 mm; acesta ar putea fi modelul Mi5/Mi4s</b>Acum câteva ore pe site-urile din China a început să circule o informație cu privire la faptul că Xiaomi trimite în aceste momente invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 15 ianuarie, zi în care am putea vedea noul...

Acum câteva ore pe site-urile din China a început să circule o informație cu privire la faptul că Xiaomi trimite în aceste momente invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 15 ianuarie, zi în care am putea vedea noul flagship al companiei. Totodată, pe web și-au făcut apariția și o serie de fotografii cu rama metalică a lui Xiaomi Mi5/Mi4s.

Din câte aflăm, rama metalică destinată noului Xiaomi ce este afișată în imaginea de mai sus va avea o grosime de doar 6.1 mm, talie destul de slim în comparație cu alte flagship-uri de pe piață. Potrivit unor leak-uri anterioare, se așteaptă ca acest device să vină la pachet cu un display de 5.5 inch cu rezoluție QHD, un procesor Snapdragon 805 și 3 GB memorie RAM.

Noi imagini ajunse pe web dezvăluie un device Xiaomi cu grosime de doar 6.1 mm; acesta ar putea fi modelul Mi5/Mi4s

Alte posibile dotări includ 16 sau 64 GB spațiu intern de stocare, un senzor foto principal OmniVision de 16 megapixeli sau unul Sony de 20.7 megapixeli. Rămâne ca pe data de 15 ianuarie să aflăm numele oficial al acestui smartphone promițător.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×