iPhone 6 și iPhone 6 Plus primesc ediții placate cu aur de 24K din partea producătorului chinez NavJack

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.638 ori
<b>iPhone 6 și iPhone 6 Plus primesc ediții placate cu aur de 24K din partea producătorului chinez NavJack</b>O tendință pe care o remarcăm de ceva timp și în lumea smartphone-urile este aceea de lansare a unor terminale placate cu aur, lucru de care se ocupă în special firme personalizate în acest domeniu și nu producătorul device-ului în...

O tendință pe care o remarcăm de ceva timp și în lumea smartphone-urile este aceea de lansare a unor terminale placate cu aur, lucru de care se ocupă în special firme personalizate în acest domeniu și nu producătorul device-ului în cauză.

Un astfel de exemplu sunt și cei de la NavJack, o companie de origine chineză care a lansat de curând ediții limitate de iPhone 6 și iPhone 6 Plus ce sunt placate cu aur de 24K. De asemenea, telefoanele beneficiază de o textură ce imită fibra de carbon, dar și de un panou frontal protejat de Corning Gorilla Glass 3.

iPhone 6 din aur

Pe lângă upgrade-ul adus la capitolul design, odată achiziționat, acest iPhone 6 realizat din aur va sosi și într-o cutie personalizată pe care o puteți remarca într-o galerie amplă de imagini chiar aici. Deși prețul acestor device-uri nu a fost dezvăluit, ne așteptăm ca acesta să fie unul destul de piperat.
​

iPhone 6 și iPhone 6 Plus primesc ediții placate cu aur de 24K din partea producătorului chinez NavJack

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×