Noi imagini cu noua interfață TouchWiz de pe Galaxy S5 Își fac apariția

2.005 ori
<b>Noi imagini cu noua interfață TouchWiz de pe Galaxy S5 Își fac apariția</b>La începutul acestei luni am văzut prin intermediul lui @evleaks o captură de ecran cu interfața TouchWiz de nouă generație de pe Galaxy S5, iar astăzi avem câteva noi capturi de acest gen. La acea vreme ne intriga noul S Health și un soi de...

La începutul acestei luni am văzut prin intermediul lui @evleaks o captură de ecran cu interfața TouchWiz de nouă generație de pe Galaxy S5, iar astăzi avem câteva noi capturi de acest gen. La acea vreme ne intriga noul S Health și un soi de widget ce amintea de Google Now.

Observăm acum o interfață bazată pe un soi de tile-uri că la Windows Phone și o interfață foarte colorată și bine organizată. Scăparea aparține tot lui @evleaks și această interfață bazată pe "cards" a la Google Now e binevenită în comparație cu TouchWiz-urile mai vechi. Se pare că Samsung s-ar fi inspirat de la BlinkFeed de pe HTC și se observă asemănări și cu aspectul Magazine UX de pe noile tablete Pro anunțate la CES.

Aceste "carduri" de pe ecran afișează informație contextuală în stilul lui Google Now, legată de fitness, activități, scoruri la sporturi, mesaje text și livrări de mâncare și pachete. Din câte știm Google nu permite acces la serviciile Now evoluate din KitKat partenerilor săi hardware (pe terminale non Nexus), deci e posibil ca ceea ce vedem aici să fie un asistent virtual nou din partea celor de la Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×