Biroul SUA de brevete publică 16 noi brevete Apple cu referire la ecrane și telecomunicații

Autor:  | Publicat în:  Apple 852 ori
<b>Biroul SUA de brevete publică 16 noi brevete Apple cu referire la ecrane și telecomunicații</b>Apple a primit nu mai puțin de 16 brevete noi de la Biroul SUA pentru brevete, acestea făcând referire la tehnologii din domeniul telecomunicațiilor dar și legate de display-uri. Aparent Apple ar fi brevetat și un serviciu iWallet pentru plăti și...

Apple a primit nu mai puțin de 16 brevete noi de la Biroul SUA pentru brevete, acestea făcând referire la tehnologii din domeniul telecomunicațiilor dar și legate de display-uri. Aparent Apple ar fi brevetat și un serviciu iWallet pentru plăti și un nou sistem de senzori pentru amprentare.

Printre noutăți se numără și un touchscreen IPS LCD cu un strat special transparent aplicat peste. Apoi Apple a brevetat și display-ul cu straturi de fibră optică. Ele vor ghida lumina display-ului către suprafața exterioară a ecranului, iar scopul lor nu este cunoscut deocamdată. Un alt brevet interesant face referire la comunicarea dintre un terminal mobil și un accesoriu atașabil.

E posibil să fie vorba aici despre accesorii de fitness sau despre faimosul iWatch. Mai interesantă e posibilitatea de monitorizare a terminalelor mbile și a achizițiilor realizate recent, pentru fidelizarea clienților. E vorba despre comercianții care vor putea urmări achizițiile clienților lor și vor putea aplica o serie de cupoane și reduceri la cumpărături repetate ale unui posesor de device cu acest sistem la bord.

Ideea de cupoane de reduceri pe telefonul mobil nu este nouă, dar mă aștept ca pe viitor totul să se petreacă mai rapid și mai intuitiv.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×