Iată cum va arăta noua interfață TouchWiz de pe Galaxy S5 (Zvon)

2.354 ori
<b>Iată cum va arăta noua interfață TouchWiz de pe Galaxy S5 (Zvon)</b>Ceea ce vedeți în imaginile de mai jos este nouă și superbă interfața TouchWiz de pe Galaxy S5, dacă ne luăm după faimosul zvonac @evleaks. Samsung a fost ocupată la CES 2014 cu 4 tablete noi, dar nici urmă de smartphone flagship deocamdată....

Ceea ce vedeți în imaginile de mai jos este nouă și superbă interfața TouchWiz de pe Galaxy S5, dacă ne luăm după faimosul zvonac @evleaks. Samsung a fost ocupată la CES 2014 cu 4 tablete noi, dar nici urmă de smartphone flagship deocamdată.

Se pare că Samsung ar testa această interfață în acest moment, deci nu e versiunea finală. Samsung se îndreaptă către un look mai curat, mai în stilul lui KitKat și elimina marginile meniurilor sale. Iconurile sunt total schimbate față de ceea ce știam până acum și sunt plate și minimaliste că iOS 7, dacă e să vorbim sincer.

Widgeturile păr acum mai bine integrate în homescreen, marginile lor fiind foarte discrete. Observ că S Health are acum un widget foarte drăguț care arata parcursul utilizatorului cu bicicleta și pulsul sau, iar widgetul de vreme , loc și dată pare a includ și un simbol pentru comanda vocală. E posibil ca Samsung să fi lansat homescreen special pentru S Voice, la fel cum KitKat aduce un homescreen special pentru Google Now.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×