Nokia HERE disponibil acum pe toate terminalele Android compatibile, exclusivitatea Samsung rămâne În aer

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.543 ori
<b>Nokia HERE disponibil acum pe toate terminalele Android compatibile, exclusivitatea Samsung rămâne În aer</b>După ce în această vară Nokia a oferit aplicația HERE Maps pe seria de telefoane Samsung Galaxy, iată că în această săptămână soluția HERE a ajuns pe mai toate modelele Android. Inițial compania finlandeză promisese exclusivitate celor de...

După ce în această vară Nokia a oferit aplicația HERE Maps pe seria de telefoane Samsung Galaxy, iată că în această săptămână soluția HERE a ajuns pe mai toate modelele Android. Inițial compania finlandeză promisese exclusivitate celor de la Samsung, dar azi asistăm la extinderea terminalelor acoperite.

Puteți descărca de aici aplicația Nokia HERE for Android, care rulează pe terminale cu minim Android 4.1 și cu recomandarea de a avea măcar 1 GB RAM și un display cu diagonală între 4 și 6 inch. în mod interesant aplicația este disponibilă într-o versiune mai nouă decât era în magazinul celor de la Samsung. Nokia a anunțat debutul versiunii oficiale de HERE pentru Android printr-o postare în care mulțumește pentru feedback și critică constructivă tuturor celor care au testat softul pe terminalele Galaxy.

Nokia HERE disponibil acum pe toate terminalele Android compatibile, exclusivitatea Samsung ramane in aer

A fost descoperit și un prim bug important, adică ștergerea pachetelor de voci pentru HERE atunci când utilizatorul activează o aplicație de cache cleaning. Un fix va fi oferit pentru problema în saptamanile viitoare. Nokia HERE Maps for Android e în continuare în stadiu beta, e gratuit și vine cu funcții că navigare offline, cu hărți interactive și ghidare vocală turn by turn, chiar și fără conexiune la Internet.

Puteți folosi hărți on și offline pentru aproape 100 de țări și indicații legate de transportul public pentru mai bine de 800 de orașe, dar și informații live despre trafic în 40 de țări. Discutăm despre HERE Maps pe Forum!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×