Noi informaţii despre Android O/ Android Oreo apar pe web: mod picture in picture, toolbar smart pentru selecţie de text, notificări noi

Autor:  | Publicat în:  Android  Google 2.642 ori
<b>Noi informaţii despre Android O/ Android Oreo apar pe web: mod picture in picture, toolbar smart pentru selecţie de text, notificări noi</b>Chiar dacă încă nu avem garanţia că viitorul Android va avea numele de cod Oreo, începem să aflăm tot mai multe detalii despre acest Android O. Spre exemplu cei de la 9to5Google au pus mâna pe o serie de informaţii, care sună plauzibil şi destul de..

Chiar dacă încă nu avem garanţia că viitorul Android va avea numele de cod Oreo, începem să aflăm tot mai multe detalii despre acest Android O. Spre exemplu cei de la 9to5Google au pus mâna pe o serie de informaţii, care sună plauzibil şi destul de interesant.

Reţineţi că toate acestea sunt zvonuri, deci nu avem garanţia că se vor adeveri. În primul rând, Android O este aşteptat să debuteze la Google I/O 2017 şi ar trebui să vină cu mod picture in picture, un nou sistem de notificări şi un toolbar proaspăt pentru selecţia de text. Zvonuri precedente afirmau că un nou sistem de notificări era gata de fapt pentru platforma Andromeda, iar acel concept ar urma să ajungă şi pe Android 8.0/ Android O.

Android O ar mai urma să aducă şi badge-uri pentru notificările active, funcţie pe care o găsim pe iOS de ani buni

E vorba despre notificări care se sincronizează între terminale, conectate la contul Google folosit. Sistemul ar fi capabil să detecteze ce terminal e utilizat într-un anumit moment şi să afişeze doar notificările relevante pentru el. Android O ar mai urma să aducă şi badge-uri pentru notificările active, funcţie pe care o găsim pe iOS de ani buni. E vorba despre acele mici cifre suprapuse peste iconul unei aplicaţii.

Noi informaţii despre Android O/ Android Oreo apar pe web: mod picture in picture, toolbar smart pentru selecţie de text, notificări noi

Modul Picture in Picture e preluat de la Android TV, iar selecţia smart de text ar implica un toolbar plutitor, cu integrare Google Assistant. Funcţii enterprise noi ar fi de asemenea pe listă, dar şi o modalitate de a restrânge activitatea aplicaţiilor în fundal, ca în Chrome versiunea 57. Toate acestea vor fi clarificate la I/O pe 17 mai.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×