Turul Magazinelor #156: imprimantă 3D cu acurateţe crescută, râşniţă de cafea şi espressor la preţ bun, smartwatch ASUS nou în România

2.771 ori
<b>Turul Magazinelor #156: imprimantă 3D cu acurateţe crescută, râşniţă de cafea şi espressor la preţ bun, smartwatch ASUS nou în România</b>În Turul de azi ne punem la punct cu răsfăţurile. Cum ar fi viaţa noastră fără o cafea bună dimineaţa? Şi cum ar fi o cafea bună fără o râşniţă şi un espressor cum trebuie? Pe ambele le-am inclus în acest tur, dar şi o imprimantă 3D la preţ bun, un..

În Turul de azi ne punem la punct cu răsfăţurile. Cum ar fi viaţa noastră fără o cafea bună dimineaţa? Şi cum ar fi o cafea bună fără o râşniţă şi un espressor cum trebuie? Pe ambele le-am inclus în acest tur, dar şi o imprimantă 3D la preţ bun, un smartwatch ASUS proaspăt ajuns în România şi un joc LEGO asociat unui film încă nou în cinema.

1. Creality CR-7 High Accuracy 3D Desktop Printer

Cineva este fan Cristiano Ronaldo dacă a denumit aceasta imprimantă 3D CR-7, aceea fiind porecla lui Cristiano de altfel. E drept că se poate să fie o coincidenţă. Ce e cert e că avem un preţ bun la GearBest pentru acest device şi anume 169.99 dolari. Suportă imprimare a modelelor 3D direct de pe cardul de memorie sau din surse online şi se poate asambla de către utilizator, folosind un ghid intuitiv. Este protejată contra scurt circuitelor, supraîncălzirii şi zgârieturilor.

Imprimanta suportă Windows, Mac şi Linux şi are un ecran LCD pe care a afişată informaţia utilă pentru a manipula produsul.

2. Râşniţă de cafea Bosch MKM6003, 180 W, 75 g, Negru

Râşniţă de cafea Bosch MKM6003, 180 W, 75 g, Negru

Pentru că am trecut de mult de etapa în care ne râşneam cafeaua la râşnita manuală a bunicului, ajungem acum în modernitate, cu această râşniţă de cafea Bosch. Costă 95 de lei la eMAG.ro, preţ bun pentru un un gadget de 180 W şi care cântăreşte doar 75 de grame. Are un sistem special de cuţite pentru o măcinare omogenă şi produce cea mai fină cafea pe care ai pregătit-o vreodată.

Râşniţă de cafea Bosch MKM6003, 180 W, 75 g, Negru

Aroma devine astfel mai intensă. Există şi un buton de siguranţă şi sistemul e complet securizat, încât să nu pierdeţi vreun deget. Nivelul de zgomot e scăzut, doar 78 dB.

3. Espressor super automat Philips 3000 HD8829/09, 1850W, 1.8l (Negru)

Iar la pachet cu râşnita merge cumpărat şi un espressor, precum cel Philips 3000, care pare să fie la reducere la evoMAG.ro la excelentul preţ de 1389 lei, până ce afli că la Marketonline e cu 40 de lei mai ieftin. Bun şi acasă şi la un restaurant, acest espressor este super automat, realizând singur toate procesele aferente pregătirii cafelei. Prepara 3 varietăţi de cafea, are un sistem Easy Cappuccino şi totul e la un buton distanta.

Are râşnite cu bavuri ceramice fiabile, ce rezista perioade lungi de timp. Cafeaua e măcinata la fel şi peste 15.000 de ceşti, fără uzura a mecanismului. E integrat un boiler cu încălzire rapidă şi există şi o funcţie pentru aroma sporită, Aroma Plus.

4. Asus ZenWatch 3 Oţel Inoxidabil Argintiu Şi Curea Piele Bej

Asus ZenWatch 3

Cel mai nou smartwatch de top intrat în oferta Quickmobile.ro este ASUS ZenWatch 3. Vine cu un corp din oţel inoxidabil şi arata spectaculos şi elegant, cu acea curea din piele bej. Costă 1699 lei şi vine cu platforma Snapdragon Wear 2100, dar şi 3 butoane de control laterale. Are un ecran de 1.39 inch şi rezoluţie de 400 x 400 pixeli, iar panoul AMOLED promite luminozitate deosebită. Soseşte cu Android Wear 2.0 şi oferă atât suport WiFi, cât şi Bluetooth.

Are o încărcare super rapidă a bateriei, ajungând la 60% în 15 minute şi oferă cam 2 zile de utilizare.

5. The LEGO Batman Movie, Tarsaitorul

The LEGO Batman Movie, Tarsaitorul

LEGO Batman Movie a fost probabil cel mai apreciat film pentru copii de la începutul lui 2017 şi evident are şi jucării asociate. Una este acel robot care îi transporta pe eroi, arătând ca un fel de liliac în etapa în care nu zboară, ci se târăşte folosindu-şi membrele subţiri. Robotul are lansatoare de piroane şi vine la pachet cu 6 figurine de roi, precum Batman, Joker, Poison Ivy sau Dick Grayson. Măsoară 27 centimetri lungime și 22 înălţime.

Costă 377 lei la Elefant.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×