Google I/O 2017: Google Home primeşte suport pentru apelare hands-free, notificări şi Bluetooth; Iată noutăţile

950 ori
<b>Google I/O 2017: Google Home primeşte suport pentru apelare hands-free, notificări şi Bluetooth; Iată noutăţile</b>De vreme ce până şi Apple se pregăteşte să intre în zona de difuzoare smart cu asistent virtual, e clar faptul că acest segment merge bine. Google nu a adus un nou difuzor de genul la I/O 2017, dar a realizat un update pentru Google Home, cu funcţii noi..

De vreme ce până şi Apple se pregăteşte să intre în zona de difuzoare smart cu asistent virtual, e clar faptul că acest segment merge bine. Google nu a adus un nou difuzor de genul la I/O 2017, dar a realizat un update pentru Google Home, cu funcţii noi, pe care le aflaţi mai jos.

Pentru început Google Home primeşte suport pentru apelare hands-free şi apoi avem şi suport pentru notificări legate de zborurile pe care le aveţi programate, alerte de trafic şi altele de gen. Marele G numeşte aceste funcţii "proactive assistance", termen care mă duce cu gândul la upgrade-ul lui Siri de acum 1-2 ani. Mai soseşte şi suport oficial pentru serviciul gratuit de la Spotify, dar şi SoundCloud, Deezer şi HBO Now.

Google I/O 2017: Google Home primeşte suport pentru apelare hands-free, notificări şi Bluetooth; Iată noutăţile

De asemenea, gadgetul poate controla playback-ul audio al terminalelor via Bluetooth. Google a decis să conecteze Google Home la televizor via Chromecast, afişând rezultatele căutărilor şi întrebărilor voastre pe marele ecran. Acele rezultate vor fi afișate și pe tablete si telefoane, se pare. Nu avem deocamdată o dată de lansare a actualizării care aduce aceste funcţii, care rămân la nivel de "Coming soon".

Am menţionat ca HBO Now e acum suportat de Google Home, astfel că îi puteţi cere difuzorului să dea play la episoadele preferate via Chromecast să zicem. Mingea e în terenul Apple, Amazon şi Microsoft acum şi aşteptam replica lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×