Noi terminale ajung la Digi Mobil, printre care și Huawei P9 Plus

3.485 ori
<b>Noi terminale ajung la Digi Mobil, printre care și Huawei P9 Plus</b>Operatorul Digi Mobil ne-a obișnuit cu terminale din ce în ce mai atractive în portofoliu, modele oferite la abonament fie cu plata integrală, fie prin intermediul unui sistem de rate special. De astăzi în oferta companiei regăsim și phablet-ul Huawei P9

Cei de la Digi Mobil ne aduc terminale din ce în ce mai interesante în portofoliu, un astfel de exemplu fiind phablet-ul Huawei P9 Plus despre disponibilitatea aflăm prin intermediul Formului Mobilissimo. După cum bine știți, operatorul oferă posibilitatea de a achiziționa smartphone-uri la abonament fie cu plata integrală, fie prin intermediul unui program de rate.

Și în cazul lui Huawei P9 Plus există această opțiune, telefon ce costă 2.999 lei împreună cu unul dintre următoarele abonamente: Optim 2, Optim 3, Optim 5 sau Optim Nelimitat. Prima ofertă de achiziție în rate presupune plata unui avans de 2100 lei și un program de rate lunare pe 3, 6 sau 12 luni. (300 lei/luna - 3 luni / 150 lei/lună - 6 luni / 75 lei/lună - 12 luni).

Vă reamintim că telefonul de față vine cu display Super AMOLED de 5.5 inch, cu tehnologia 3D Touch și cu un procesor octa-core HiSilicon Kirin 955. Primim o cameră foto duală de 12 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli cu deschidere f/1.9, și o baterie de 3400 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă alături. Avem totodată difuzoare stereo la pachet.

Pe lângă acest model, Digi Mobil introduce în ofertă și smartphone-urile Samsung Galaxy A5 (2016), respectiv Philips S309 - oferit gratuit cu abonamentul Avantaj 3. De asemenea, operatorul reduce avansul la multe dintre telefoanele listate în ofertă, printre acestea numărându-se următoarele: Allview P5 eMagic, Lenovo A2010, Allview P5 Pro, Lenovo Vibe C, Allview X3 Soul Mini, Allview X2 Soul Style+, Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Un lucru pe care trebuie să îl aveți în privință, este și acela că trebuie să vă înarmați cu răbdare în cazul în care doriți achiziția unui smartphone ceva mai răsărit. De la comanda device-ului și până la înmânarea sa de către operator clientului, pot trece și câteva luni bune..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×