OnePlus 3 are parte de o serie de noi imagini live scăpate pe Internet

1.678 ori
<b>OnePlus 3 are parte de o serie de noi imagini live scăpate pe Internet</b>În timp ce ne apropiem de lansarea oficială a flagship-ului OnePlus 3, iată că și mai multe imagini cu produsul își fac apariția pe web. Astăzi vedem o serie de imagini live cu noul terminal ce este însoțit aici de o husă de protecția, una care nu ascunde

Numărătoarea inversă pentru lansarea lui OnePlus 3 a început de ceva vreme şi au rămas mai puţin de 2 săptămâni până la debut. Între timp continua avalanşa de scăpări, sub formă de imagini 3D sau hands on cu acest device, iar din categoria imaginilor live avem câteva proaspete pentru voi mai jos.

Noul flagship debutează pe 15 iunie, aparent fără sistem de invitaţii şi ar urma să vină cu un corp metalic destul de generic şi cu o cameră ce aduce cu cele de pe modelele HTC sau Huawei. Vedem şi butonul Home cu scanner de amprente integrat şi cu formă ovală, iar de această dată terminalul apare cu o husă transparenta ataşată.

Ce ştim despre acest smartphone? Că va avea un ecran AMOLED Full HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 820, 4 sau 6 GB RAM, 64 GB stocare, o baterie de 3000 mAh şi suport NFC. Mai ştim şi că 1000 de unităţi vor fi oferite pe 6 iunie la un preţ de 455 dolari. În continuare ne scormonim minţile pentru a găsi un selling point pentru acest device, care să îl scoată în faţa lui Galaxy S7, LG G5 sau HTC 10. Designul sau hardware-ul nu pare a fi unul dintre ele.

Până acum ar fi doar preţul. Vă puteţi gândi la altul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×