Noi zvonuri despre Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia: cameră duală, ecran de 5.7 inch şi două versiuni de CPU

1.973 ori
<b>Noi zvonuri despre Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia: cameră duală, ecran de 5.7 inch şi două versiuni de CPU</b>&Icirc;n ultimele zile am văzut destul de multe zvonuri legate de Samsung Galaxy S7, inclusiv unele care spuneau că terminalul va sosi cu procesor Snapdragon 820 sau că va debuta mai devreme dec&acirc;t de obicei. Azi presa din Coreea de Sud are o...

În ultimele zile am văzut destul de multe zvonuri legate de Samsung Galaxy S7, inclusiv unele care spuneau că terminalul va sosi cu procesor Snapdragon 820 sau că va debuta mai devreme decât de obicei. Azi presa din Coreea de Sud are o nouă serie de zvonuri pregătite, ocazie cu care aflăm date şi despre diagonala noului terminal.

Surse coreene ar fi descoperit că noul smartphone flagship va avea o diagonală de 5.7 inch, atipic de mare pentru un telefon din gama Galaxy S. Ar fi aceeaşi diagonală ca la Note 5 la urma urmei... De asemenea, noul telefon ar folosi o cameră duala şi va sosi cu două variante de procesor, unul Exynos M1 şi celălalt Snapdragon 820. Acesta din urmă a fost confirmat deja de o scăpare în AnTuTu a unui presupus Galaxy S7 sub numele de cod Lucky.

Camerele duale nu au fost primite chiar cu entuziasm de către public, HTC renunţând rapid la această abordare după modelul One M8, în vreme ce unele companii din China mai fac experimente de genul. Am învăţat să privim cu precauţie aceste zvonuri, mai ales că la un moment dat şi iPhone 6s avea asociată o cameră duala. Cât despre viteza de lansare a produsului, nu e exclus să îl vedem lansat la început de an 2016, poate chiar la CES.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×