Microsoft cumpăra Double Labs, creatorul unei aplicaţii lockscreen pentru Android (Echo Notification)

1.355 ori
<b>Microsoft cumpăra Double Labs, creatorul unei aplicaţii lockscreen pentru Android (Echo Notification)</b>Microsoft şi-a adăugat &icirc;n portofoliu &icirc;ncă un creator de aplicaţii pentru Android, pe numele său Double Labs. Achiziţia a fost făcută pentru a aduce sub umbrela Microsoft Echo Notification Lockscreen, o aplicaţie populară pe Android,...

Microsoft şi-a adăugat în portofoliu încă un creator de aplicaţii pentru Android, pe numele său Double Labs. Achiziţia a fost făcută pentru a aduce sub umbrela Microsoft Echo Notification Lockscreen, o aplicaţie populară pe Android, care permite utilizatorilor să controleze ce notificări pot vedea pe terminal.

Aceasta achiziţie înseamnă că Microsoft are acum în portofoliu două aplicaţii Android destinate lockscreen-urilor. Echo are rolul de a înlocui un lockscreen standard cu o nouă interfaţă, care administrează notificările push. Marele avantaj aici este posibilitatea de a organiza în categorii şi sorta notificările utilizatorului, pentru a activa apoi ecranul doar la notificările de înaltă prioritate.

În plus, se poate seta şi o funcţie de reminder ulterior pentru o notificare, fie la o anumită oră, fie într-un anumit loc. Anul trecut Microsoft cumpăra Next Lock Screen, încă o aplicaţie care personalizează experienta ecranului de standby de pe Android. E ştiut faptul că Windows Phone nu are o posibilitate prea mare de personalizare a lockscreenului şi nu îl foloseşte la potenţial maxim.

Poate cu aceste achiziţii vom vedea şi o evoluţie a acestui sistem pe Windows 10 Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×