Un e-book reader Nokia din anul 2013 apare abia acum în imagini prin intermediul @evleaks

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.150 ori
<b>Un e-book reader Nokia din anul 2013 apare abia acum în imagini prin intermediul @evleaks</b>De-a lungul anilor, finlandezii de la Nokia au lucrat la fel și fel de produse, unele mai interesante dec&acirc;t altele. Un astfel de exemplu este și un e-book reader denumit chiar Nokia Reader, device ce &icirc;și face apariția &icirc;n randări...

De-a lungul anilor, finlandezii de la Nokia au lucrat la fel și fel de produse, unele mai interesante decât altele. Un astfel de exemplu este și un e-book reader denumit chiar Nokia Reader, device ce își face apariția în randări abia acum. Aparent, acesta era dezvoltat în 2013, dar niciodată nu a ajuns pe linia de producție.

Privind mai detaliat acest e-book reader nu putem să nu observăm marginile uriașe din jurul ecranului, dar și partea de jos curbată ce aduce puțin cu gama de tablete Lenovo Yoga. De asemenea, există și unele asemănări între aceasta și Sony Xperia Tablet S, mai ales când îl vedem pe Nokia Reader din profil.

Din păcate, nu a ieșit la iveală ce sistem de operare au folosit finlandezii pe acest produs, fie Maemo, Meego, sau poate chiar o versiune customizată Android. Totuși, proiectul de față avea să rămână în istorie odată ce departamentul Mobile Nokia a fost achiziționat de Microsoft, și astfel numeroase produse au fost anulate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×