Noile bretoane şi decupaje ale telefoanelor Samsung Galaxy M şi Galaxy A din 2020 sunt mai discrete (brevete noi)

1.532 ori
<b>Noile bretoane şi decupaje ale telefoanelor Samsung Galaxy M şi Galaxy A din 2020 sunt mai discrete (brevete noi)</b>Samsung se pregăteşte intens de un 2020 plin de lansări de telefoane Galaxy M şi Galaxy A. Cele două serii au început să includă foarte multe modele şi să genereze profit serios pentru sud coreeni. La anul vom vedea

Samsung se pregăteşte intens de un 2020 plin de lansări de telefoane Galaxy M şi Galaxy A. Cele două serii au început să includă foarte multe modele şi să genereze profit serios pentru sud coreeni. La anul vom vedea şi o nouă amplasare a bretoanelor şi decupajelor pentru camere, judecând după brevete nou apărute.

Se pare că Samsung ar fi gata să amplaseze decupajele camerei selfie ceva mai sus acum, mai aproape de muchia superioară a ecranului. Astfel va fi ascunsă mai bine camera şi decupajul va părea mai discret. Încă de la iPhone X încoace Samsung a făcut tot posibilul să se ferească de "bretoane", singurele concesii făcute fiind camerele cu orificiu direct în ecran sau mini decupaje în formă de punct sau picătură, fără breton lat orice ar fi.

Brevet Samsung

Ceea ce vedeţi în acest articol sunt brevete de design inregistrate de Samsung la final de an 2018 la Biroul de Proprietăţi Intelectuale din Coreea de Sud. Cererile de brevet au fost aprobate la final de lună iulie, iar ele au devenit publice pe 7 august 2019. Primul brevet prezintă un breton în stânga sus, iar în al doilea în dreapta sus. Observăm şi că dimensiunile decupajului sunt mult mai mici decât ce vedem pe piaţă la ora actuală.

Nu ştim dacă se lucrează cu un LCD sau AMOLED aici, dar nu cred că e o problemă în implementarea unui astfel de decupaj pe ambele tipuri de ecran. Aceste abordări sunt clar menite pentru seriile Galaxy M şi Galaxy A, în vreme ce Note şi Galaxy S vor rămâne la orificii în ecran pentru camere. Dezideratul este de a ajunge la ascunderea camerei sub ecran şi realizarea fotografiilor prin sticla transparentă, dar asta e mai greu decât pare, aşa cum ne-a arătat Vivo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×