Variantele roşii Samsung Galaxy S10 şi Galaxy S10+ debutează oficial; Iată la ce sume sunt vândute

1.499 ori
<b>Variantele roşii Samsung Galaxy S10 şi Galaxy S10+ debutează oficial; Iată la ce sume sunt vândute</b>Aşa cum anticipam de luna trecută, Samsung a lansat astăzi variantele roşii de modele Galaxy S10. Nuanţa se numeşte "Cardinal Red" şi i se aplică atât lui Galaxy S10, cât şi lui Galaxy S10+. Aflaţi că smartphone-urile cu această

Aşa cum anticipam de luna trecută, Samsung a lansat astăzi variantele roşii de modele Galaxy S10. Nuanţa se numeşte "Cardinal Red" şi i se aplică atât lui Galaxy S10, cât şi lui Galaxy S10+. Aflaţi că smartphone-urile cu această culoare se vând deja în Elveţia de la 742 euro pentru S10 şi 831 euro pentru S10+.

Galaxy S10+

Ambele vin în versiunea cu 128 GB stocare, iar în afară de culoarea nouă, dotările rămân fix la fel (ecrane Dynamic AMOLED, procesor Exynos 9820, cameră triplă în spate). Galaxy S10e nu a primit acest tratament coloristic încă, dar ar urma să o facă în curând.

Galaxy S10

Samsung limitează uneori disponibilitatea nuanţelor speciale pentru anumite pieţe şi din ce am auzit la fel va face şi cu acest roşu. Europa de Vest ar fi terenul său de desfăşurare, dar cumva şi Rusia intră în planurile Samsung, din motive evidente (naţionalismul rusesc face ca ruşilor să le placă telefoanele roşii).

La debut Galaxy S10 şi Galaxy S10+ se gaseas pe nuanţe ca Negru Prism, Alb Prism, Verde Prism, Roz Flamingo, dar şi Ceramic Alb/Negru pentru S10+. Culoarea roşie se aplică atât spatelui din sticlă, cât şi muchiilor laterale. Este un roşu de rochie de seară, ceva mai deschis la culoare în zona de sus a telefonului şi mai închis jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×