Noile modele HTC One M9 sosesc la pachet cu versiunea 2.1 a chip-ului Snapdragon 810

2.091 ori
<b>Noile modele HTC One M9 sosesc la pachet cu versiunea 2.1 a chip-ului Snapdragon 810</b>Qualcomm Snapdragon 810 și HTC One M9, au fost principalele nume pe care le-am tot auzit la comun &icirc;ncep&acirc;nd din martie, lună &icirc;n care taiwanezii au lansat oficial noul flagship. Datorită chip-ului inclus la pachet, modelul One M9...

Qualcomm Snapdragon 810 și HTC One M9, au fost principalele nume pe care le-am tot auzit la comun începând din martie, lună în care taiwanezii au lansat oficial noul flagship. Datorită chip-ului inclus la pachet, modelul One M9 suferea de supraîncălzire, problemă ce s-a rezolvat ulterior prin reducerea frecvenței procesorului.

Deși cazurile cu încălzirea excesivă au dispărut, posesorii noului terminal au fost nevoiți să accepte un nivel de performanță mai scăzut. Totuși, din câte aflăm astăzi chiar de la Jeff Gordon (Manager Global HTC), se pare că cei de la Qualcomm au rezolvat problema, și aduc pe piață versiunea 2.1 a chip-ului SD810.

Potrivit informațiilor sosite astăzi în presă, se pare că noile terminale HTC One M9 ce ies pe porțile fabricilor vin direct cu noua versiune CPU. Totuși, nu ni se comunică dacă performanțele cresc, sau rămân la același nivel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×