Motorola pregătește un eveniment simultan pentru 28 iulie; noi telefoane și Moto 360 (2015) posibil să fie dezvăluite

768 ori
<b>Motorola pregătește un eveniment simultan pentru 28 iulie; noi telefoane și Moto 360 (2015) posibil să fie dezvăluite</b>De c&acirc;teva săptăm&acirc;ni bune vedem imagini, dar și liste de specificații cu următoarele terminale Motorola ce urmează a fi lansate pe piață, device-uri care aduc mici modificări la capitolul design și hardware. După ce anterior aflam...

De câteva săptămâni bune vedem imagini, dar și liste de specificații cu următoarele terminale Motorola ce urmează a fi lansate pe piață, device-uri care aduc mici modificări la capitolul design și hardware. După ce anterior aflam că noul Moto G 2015 va fi lansat în Brazilia pe 28 iulie, iată că astăzi Motorola anunță alte două conferințe.

Aceste evenimente vor avea loc simultan în New York și Londra, tot pe data de 28 iulie, zi în care l-am putea vedea nu doar pe Moto G 2015, ci și pe Moto X 2015. Din invitația de presă reiese și un detaliu destul de interesant cu privire la relația dintre mobil și utilizator, lucru ce ne duce cu gândul la un posibil smartwatch.

Deși șansele ca Motorola să dezvăluie un succesor pentru Moto 360 sunt destul de mici, aceste evenimente ar fi momentul potrivit pentru un astfel de debut. În stilul caracteristic Motorola, ne așteptăm ca prețul pentru noile device-uri mobile să fie unul destul de accesibil, în special pentru Moto G 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×