Avem şi preţuri pentru Samsung Galaxy A8: terminalul costă de la 515 dolari în sus

1.480 ori
<b>Avem şi preţuri pentru Samsung Galaxy A8: terminalul costă de la 515 dolari în sus</b>Samsung Galaxy A8 este unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri lansate &icirc;n acest an şi deţine recordul de a fi cel mai subţire telefon Samsung. L-am văzut anunţat oficial&nbsp;&icirc;n această săptăm&acirc;nă şi deşi aveam toate...

Samsung Galaxy A8 este unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri lansate în acest an şi deţine recordul de a fi cel mai subţire telefon Samsung. L-am văzut anunţat oficial în această săptămână şi deşi aveam toate detaliile oficiale despre el, preţul lipsea. Ei bine şi acest detaliu a fost aflat şi se pare că preţul va fi rezonabil.

Astfel, varianta de bază a telefonului va costa 515 dolari, cea cu 16 GB stocare, iar modelul de 32 GB va costa 564 dolari. Cel puţin acestea sunt preţurile aplicate în Asia şi mă aştept ca în Europa ele să fie puţin mai mari. Pentru aceste sume primim un terminal cu design metalic, ecran foarte îngust Super AMOLED Full HD de 5.7 inch, 2 GB RAM şi procesor Qualcomm Snapdragon 615.

La bord avem şi 2 GB RAM, o cameră de 16 megapixeli în spate, de la care avem aşteptări mari şi o cameră frontală de 5 MP. Handsetul rulează Android 5.1, vine cu o baterie de 3050 mAh şi măsoară doar 5.9 mm în grosime, ceea ce este un record pentru Samsung. Handsetul va debuta în China în această lună şi nu avem date încă despre sosirea sa în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×