Noile smartphone-uri din seria Galaxy A-2016 ar putea fi dotate cu scanner de amprente

863 ori
<b>Noile smartphone-uri din seria Galaxy A-2016 ar putea fi dotate cu scanner de amprente</b>&Icirc;n ultimul timp am tot văzut imagini cu noile terminale din seria Galaxy A, pregătite de către Samsung, printre acestea număr&acirc;ndu-se Galaxy A3, Galaxy A5, respectiv Galaxy A7. Pe l&acirc;ngă modificările aduse la capitolul design, se...

În ultimul timp am tot văzutimaginicu noile terminale din seria Galaxy A, pregătite de către Samsung, printre acestea numărându-se Galaxy A3, Galaxy A5, respectiv Galaxy A7. Pe lângă modificările aduse la capitolul design, se pare că aceste device-uri vor sosi și cu scanner de amprente la bord.

Acest detaliu vine din partea unui jurnalist tech numit Antonio Monaco, ce susține că un astfel de modul de recunoaștere al amprentelor, va fi introdus pe noile modele. Posibil ca funcția să fie regăsită doar pe Galaxy A5, respectiv A7, terminale ceva mai bine dotate din punct de vedere hardware.

O serie de informații ajunse anterior pe web, ne dezvăluiau faptul că modelul Galaxy A5-2016 va sosi cu display FHD de 5.2 inch, 2 GB RAM, cameră foto principală de 13 megapixeli și procesor Exynos octa-core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×