Samsung Galaxy A8 începe să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow

1.045 ori
<b>Samsung Galaxy A8 începe să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow</b>Seria de actualizări la Android 6.0 Marsmallow oferită de către Samsung continuă și astăzi, zi în care modelul Galaxy A8 primește noul pachet software ce aduce un control sporit asupra detaliilor ce pot fi utilizate de către aplicații, dar și modul de

Ultimele luni au adus actualizări la Android Marshmallow pe câteva terminale flagship, dar şi pe modele midrange, iar seria Galaxy A nu putea fi neglijată. Azi spre exemplu aflăm că Samsung Galaxy A8 a început să primească acest release.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre debutul lui Nougat tot mai multe modele cu Lollipop vor trebui să recupereze ecartul şi vor primi Android 6.0. A trecut în jur de o lună de când Galaxy A9 a primit la rândul său Marshmallow, deci era de aşteptat ca acelaşi tratament să îl primească şi A8. Pentru cei care nu şi-l amintesc, el se lansa acum un an, cu un ecran Super AMOLED de 5.7 inch, procesor octa core Snapdragon 615 şi o baterie de 3050 mAh.

Deocamdată avem confirmări ale actualizării în India, iar pachetul software ocupă peste 1 GB. El aduce bug fix-uri, rezolvă probleme de securitate, îmbunătăţeşte funcţionarea, administrarea memoriei şi permisiunilor. Aduce şi Google Now on Tap, funcţia Doze şi face UI-ul mai fluid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×