Orange anunţă noua ofertă pentru familii, cu convorbiri nelimitate, telefoane şi tablete la zero euro şi abonament Orange TV special Family HD

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.549 ori
<b>Orange anunţă noua ofertă pentru familii, cu convorbiri nelimitate, telefoane şi tablete la zero euro şi abonament Orange TV special Family HD</b>Orange Rom&acirc;nia a anunţat astăzi o nouă ofertă, axată pe segmentul de piaţă constituit din familii. Astfel, pachetul Orange Family include acum convorbiri nelimitate, telefoane şi tablete la zero euro şi multe altele. &nbsp; Aflăm şi de...

Orange România a anunţat astăzi o nouă ofertă, axată pe segmentul de piaţă constituit din familii. Astfel, pachetul Orange Family include acum convorbiri nelimitate, telefoane şi tablete la zero euro şi multe altele.

Aflăm şi de existenţa lui Family HD, un nou abonament Orange TV dedicat familiilor, cu 99 de canale la pachet şi reduceri extra. Revenind la Orange Family, prin această ofertă, clienţii îşi pot configura varianta de abonament ideală pentru familia lor. Veţi alege minim 3 abonamente Orange de bază, dintre care minin 2 abonamente voce (Orange Me) şi minim 1 abonament Orange Net, Orange TV sau Home Pack (servicii fixe).

Dacă alegeţi pachetele de oferte pentru minim 1 an veţi primi şi minute naţionale nelimitate sau 1 GB trafic de Internet pentru fiecare abonament de voce, plus tablete şi telefoane la zero cost. Clienţii care aleg pachetele Orange Family până pe 10 ianuarie 2016 primesc şi beneficii în plus şi un accesoriu cadou la alegere.

Orange a mai lansat azi şi abonamentul Family HD, cu 99 de canale, dintre care 36 în format HD şi acoperind toate genurile de programe dorite, de la ştiri şi filme la documentare şi canale pentru copii. Cei care activează abonamentul pe o perioadă de 2 ani au parte de un tarif lunar de doar 7 euro. Orange a mai anunţat şi oferta Smart Junior, adresată celor mici, dar şi părinţilor care îi doresc în siguranţă.

Vonino Kids Watch S2

Astfel, Orange oferă acum un smartwatch pentru cei mici, Vonino Kids Watch S2, cu funcţie de localizare a copilului în timp real şi 3 numerele favorite asociate cu 3 butoane dedicate. Pachetul Smart Junior aduce şi comunicare nelimitată cu 3 numere favorite naţionale, dar şi 300 MB de trafic pentru 5 euro pe lună şi smartwatchul Vonino Kids Watch S2 la 29 de euro.

Am aflat si ca Orange Young include acum noi opţiuni de resurse în configuratorul online, astfel că pentru 12.35 euro pe lună puteţi primi 1.5 GB trafic de Internet 4G şi 1000 de minute naţionale, plus SMS-uri naţionale nelimitate şi bonus acces la aplicaţiile Libon şi Antivirus.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×