Nokia 2.2 devine oficial: telefon de buget cu Android One, ecran de 5.7 inch cu breton, procesor Helio A22

1.053 ori
<b>Nokia 2.2 devine oficial: telefon de buget cu Android One, ecran de 5.7 inch cu breton, procesor Helio A22</b>Aşa cum ne aşteptam HMD Global a avut un eveniment astăzi, ţinut simultan în India şi Italia, iar acolo a debutat cel mai accesibil telefon Android One din portofoliul companiei. E vorba despre Nokia 2.2, care costă

Aşa cum ne aşteptam HMD Global a avut un eveniment astăzi, ţinut simultan în India şi Italia, iar acolo a debutat cel mai accesibil telefon Android One din portofoliul companiei. E vorba despre Nokia 2.2, care costă doar 90 euro şi pe care îl detaliem mai jos.

Nokia 2.2

Terminalul aduce câteva premiere în zona telefoanelor de sub 100 de euro. Avem de-a face cu un handset cu carcasa din policarbonat şi un Android stock la bord, care ar avea suport promis chiar şi pentru Android Q. Deocamdată rulează Android Pie şi vine cu un ecran de 5.7 inch IPS LCD HD+, cu breton picătură, în care se află o cameră de 5 megapixeli. 

Telefonul are asiguraţi 2 ani de actualizări Android şi 3 ani de actualizări de securitate. Lateral, în stânga găsim un buton dedicat pentru Google Assistant. Iată cum arată lista completă de dotări:

  • Display: 5.7 inch, HD+, IPS LCD
  • Procesor: MediaTek Helio A22
  • RAM: 2/ 3 GB
  • Stocare: 16/ 32 GB + microSD
  • Baterie: 3000 mAh
  • Cameră: Spate: 13 MP/ Faţă: 5 MP
  • Conectivitate: microUSB, Bluetooth, WiFi

Nokia 2.2 va sosi pe negru sau gri "Steel", de pe 11 iunie. Versiunea cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare costă 90 de euro, iar cea cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare costă 102 euro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×