Nokia 2 ar urma să sosească în luna noiembrie împreună cu o boxă wireless nouă

881 ori
<b>Nokia 2 ar urma să sosească în luna noiembrie împreună cu o boxă wireless nouă</b>Pe lângă vestea referitoare la faptul că terminalele Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 și Nokia 8 vor primi actualizarea la Android 8.0 Oreo până la finalul acestui an, aflăm și detalii despre modelul entry-level Nokia 2. Se pare că acesta va debuta în luna

Telefonul Nokia 2 a tot apărut în zvonuri şi scăpări în ultimele luni, drept un model de buget, care ar trebui să vină odată cu Nokia 9. Dacă l-am văzut certificat de către FCC şi alte autorităţi asociate, azi aflăm şi o perioadă de debut pentru acest terminal. Ar urma să vină în luna noiembrie împreună cu boxe wireless, ce poartă numele de cod Nokia MD-22 şi pot fi admirate mai jos.

Nokia 2

Telefonul entry level a avut data de debut confirmată din greşeală de către pagina oficială de Facebook Nokia Myanmar. Disponibilitatea în micul stat asiatic ar trebui să se aplice şi la nivel global. Nokia 2 este un telefon de buget, cu dotări entry level ce includ un ecran HD de 4.7 inch, procesor Snapdragon 410 (unele surse afirmă că ar fi chiar un Snapdragon 2xx), plus 1 GB RAM şi 16 GB stocare.

Nokia MD-22

Are şi o cameră de 8 MP în spate şi frontală de 5 MP, iar terminalul ar putea să se remarce prin bateria de 4000 mAh, mult peste medie pentru diagonală sa. Cât despre Nokia MD-22, acesta este un difuzor wireless mic şi compact, care va costa între 30 şi 40 de euro. Va avea un design colorat şi nu m-ar mira să vină şi cu NFC şi eventual cu funcţii smart, ca notificări vocale, dar evident nu şi asistent virtual, pentru că ar sălta preţul prea mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×