Allview X4 Soul Infinity și X4 Soul Infinity Plus sunt oficiale; sosesc cu AVI, primul asistent vocal pentru telefoane în limba română!

4.853 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity și X4 Soul Infinity Plus sunt oficiale; sosesc cu AVI, primul asistent vocal pentru telefoane în limba română!</b>Ziua de 28 septembrie marchează iată și debutul smartphone-urilor Allview X4 Soul Infinity și X4 Soul Infinity Plus, primele terminale din lume ce sosesc cu un asistent vocal în limba română. Acest AI este cunoscut sub denumirea de AVI și aflăm

Această zi de 28 septembrie machează o adevărată premieră pe plan local, cea a lansării smartphone-urilor Allview X4 Soul Infinity și Allview X4 Soul Infinity Plus, primele terminale ce sosesc la pachet cu un asistent vocal în limba română. Vorbim despre handset-uri cu adevărat spectaculoase ce beneficiază de panouri edge-to-edge cu raport 18:9 și în mod inedit de funcția de upgrade hardware ce le fac într-un soi modulare.

Asistentul virtual AVI

Allview AVI

Înainte de a trece la prezentarea acestor dispozitive, ne oprim câteva momente asupra lui AVI - primul asistent vocal în limba română ce a fost dezvoltat de la zero de către echipa de cercetare și dezvoltare Allview și care vine la fix 10 ani de la lansarea primului telefon Allview pe piață. Asistentul virtual debutează astăzi în varianta BETA și ne este comunicat faptul că acesta va primi update-uri constant și va învăța încontinuu cum să îmbunătățească experiența cu utilizatorul.

Asistentul vocal poate scrie mesaje dictate, poate suna contactele din agendă, deschide navigația și seta adrese rapide prin comenzi vocale, dar și modifica diferite setări ale telefonului. Pentru a accesa asistentul vocal tot ce aveți de făcut este să apăsați butonul power de două ori, moment în care acesta va fi pregătit să răspundă comenzilor primite.

Allview X4 Soul Infinity

Allview X4 Soul Infinity N

Revenind la telefoane, aflați că primul de pe listă este Allview X4 Soul Infinity - smartphone care reușește să aducă un ditamai display-ul de 5.7 inch (raport 18:9) într-un format de carcasă destinat unui telefon de 5.2 inch standard. Vine cu o cameră duală în spate ce permite captura cu efect bokeh și este disponibil în 3 variante de culoare după cum urmează: Night Sky, Mocha Gold și Steel Gray. 

Allview X4 Soul Infinity Z

Acesta este disponibil în 4 configurații diferite (LifeSpeed, Nice, Z-Bokeh)în funcție de nevoile utilizatorilor și cuprind două variante de procesor (Quad-core / Octa-core), trei variante de memorii RAM (de la 2 până la 4 GB) și flash (de la 16 la 32 GB), precum și 4 combinații de cameră foto (camere single și dual-camera de până la 16 mpx). Cât despre conceptul de upgrade, utilizatorii care vor dori să facă un update hardware pot apela la service-urile Allview.

Important de știut că upgrade-ul va fi realizat foarte ușor doar prin achitarea diferenței de preț dintre cele două configurații la care se adaugă un cost de 99 lei. Avem parte și de conceptul FastPass prin care beneficiem de un Android aproape stock și foarte bine optimizat!

Allview X4 Soul Infinity Plus

Allview X4 Soul Infinity Plus

Pentru cei care vor o diagonală și mai generoasă, există opțiunea numită Allview X4 Soul Infinity Plus care integrează un display IPS de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și raport 18:9. Acesta poate filma 4K, este dotat cu procesor octa-core de 2.5 GHz și primim la bord 6 GB RAM DDR3. Se oferă și 64 GB de stocare flash, slot microSD, o cameră selfie de 13 megapixeli cu bliț și în spate o cameră duală de 13 + 5 megapixeli ce aduc efectul bokeh în fotografiile noastre. 

Aflați că cele 4 variante de Allview X4 Soul Infinity vor putea fi comandate treptat începând de astăzi pe bază de precomandă folosind site-ul allview.ro. De asemenea, cei care s-au înscris pe pagina dedicată X4 Soul Infinity vor beneficia de upgrade hardware în funcție de varianta selectată. Iată și prețurile:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×