Este dezvăluită capacitatea bateriilor de pe Google Pixel 2 și Pixel 2 XL; aflăm și alte detalii

1.356 ori
<b>Este dezvăluită capacitatea bateriilor de pe Google Pixel 2 și Pixel 2 XL; aflăm și alte detalii</b>Mai puțin de o săptămână ne-a rămas până la debutul noilor terminale Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL și avem parte astăzi de un nou leak interesant. Aflăm cu această ocazie capacitatea bateriilor de pe aceste handset-uri și descoperim și alte

Doar 6 zile au rămas până la debutul smartphone-urilor Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL, terminal ce vor împărți același procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și probabil 4 GB de RAM. Înainte de evenimentul cu pricina mai apar leak-uri online, cele de astăzi dezvăluind capacitatea bateriilor de pe aceste viitoare modele premium care nu vor ajunge la prețuri ideale la vânzare, cel puțin nu la noi.

Google Pixel 2

Așa cum știți deja, modelul standard nu va suferi prea multe modificări la nivel de look comparativ cu actualul Google Pixel. Vom avea același telefon cu ecran Full HD de 5 inch și panou frontal cu margini generoase, dar măcar de această dată apar în ecuație și difuzoarele stereo. Nu avem jack audio și bateria va fi o unitate de 2700 mAh cu suport Quick Charge. În zona de fotografiere vom primi un senzor cu OIS și procesor de imagine Google Imagining Chip. Aparent, la achiziție vom primi spațiu de stocare nelimitat în Googl Cloud până în 2023. 

Google Pixel 2

Google Pixel 2 XL

Varianta phablet numită Google Pixel 2 XL se va lăuda cu un display Quad HD curbat spre margini și potrivit informațiilor de astăzi, raportul screen-to-body va fi cuprins între 80 și 85%. Telefonul va avea difuzoare stereo, port USB Type-C și va sosi în variante cu 64 sau 128 GB de stocare. Nu avem jack audio, iar leak-ul sugerează că smartphone-ul vine cu suport Wide Color Gamut și cu un chip de imagine Google Imaging Chip.

Se va oferi și sistem de stabilizare optică a imaginii (OIS) pentru camera din spate, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf și o baterie de 3520 mAh cu suport Quick Charge. Primim și protecție Gorilla Glass 3, scanner de amprente și aparent un E-SIM care ne va permite conectarea la diferiți operatori fără a fi nevoie să schimbăm SIM-ul.

Noile telefoane sosesc și cu tehnologia Active Edge (similar cu Edge Sense de pe HTC U11) la pachet și debutul are loc pe data de 4 octombrie. Dintr-un articol anterior am aflat că prețurile practicate în SUA vor fi următoarele:

  • Pixel 2 (64 GB) - 649 dolari
  • Pixel 2 (128 GB) - 749 dolari
  • Pixel 2 XL (64 GB) - 849 dolari
  • Pixel 2 XL (128 GB) - 949 dolari
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×