Nokia 2 este certificat de FCC cu numele de cod TA-1007, semn că lansarea se apropie!

2.392 ori
<b>Nokia 2 este certificat de FCC cu numele de cod TA-1007, semn că lansarea se apropie!</b>Acum aproximativ o săptămână îl vedeam pe Nokia 2 reprezentat într-o fotografie ce apăruse pe platforma Weibo. Acolo era menționat faptul că produsul tocmai ce bifase certificarea FCC, fără a fi oferite totuși detalii concrete cu privire la acest

În urmă cu aproximativ o săptămână îl vedeam pe Nokia 2 reprezentat într-o fotografie postată pe Baidu, fiind menționat la acea vreme faptul că terminalul tocmai bifase certificarea FCC. Cu toate acestea nu aveam un link oficial de la documentele cu pricina, așa că am așteptat sosirea confirmării. Aceasta vine astăzi și ne aduce o veste bună, cea referitoare la faptul că primim aici suport pentru conectivitate 4G LTE.

Nokia 2

Smartphone-ul apare listat sub numele de cod TA-1007 și descoperim că în materie de conectivitate ni se mai oferă Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz) și Bluetooth 4.0. Există totuși detalii despre dotările hardware din scăpări anterioare când aflam că telefonul vine cu 1 GB RAM, procesor Qualcomm Snapdragon 212 și cu un display de 4.7 - 5 inch ce dispune de tehnologie IPS și rezoluție HD.

Ar rula Android 7.0 Nougat din fabrică și prețurile nu ar trebui să treacă de 120 euro pe plan european ținând cont de ce avem în cazul de față. Să sperăm că și construcția va rămâne una premium în măsurile în care se poate realiza acest lucru raportat la buget. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×