O nouă variantă Nokia 9 primește certificarea FCC; apare cu numele de cod TA-1005 și rulează Android Oreo

1.224 ori
<b>O nouă variantă Nokia 9 primește certificarea FCC; apare cu numele de cod TA-1005 și rulează Android Oreo</b>După o lungă perioadă de leak-uri nu tocmai convingătoare, smartphone-ul Nokia 9 primește certificarea din partea celor de la FCC, listare ce confirmă și unele dintre dotările hardware. Astfel ajungem să aflăm faptul că telefonul

În luna iunie a acestui an descopeream și certificarea FCC oferită smartphone-ului Nokia 9 listat în acel moment cu numele de cod TA-1004. Au urmat luni bune pline de leak-uri și astăzi aflăm că agenția americană a certificat și varianta TA-1005. Se confirmă cu această ocazie și faptul că Android 8.0 Oreo rulează din fabrică și după cum aflam anterior, dispozitivul de față ar putea debuta chiar la începutul anului viitor. 

Nokia 9

Nu avem din păcate și schițe ale produsului dar am văzut prin intermediul unor randări cum s-ar putea prezenta la acest capitol. De asemenea, din leak-uri anterioare am aflat că telefonul va aduce un ecran OLED de 5.5 inch produs de LG, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și o baterie de 3250 mAh la interior.

În spate va avea o cameră duală cu senzori de 12 și 13 megapixeli, în vreme ce pentru selfie-uri se va oferi un senzor frontal de 5 megapixeli. Potrivit capturilor de ecran din documentele FCC, telefonul vine cu 128 GB spațiu de stocare, fără a se menționat totuși și cantitatea de RAM.

Ținând cont de faptul că nu vom avea parte de un panou 18:9 aici și nici de noul CPU Snapdragon 845, Nokia 9 pare a porni la drum cu un dezavantaj în fața rivalilor din 2018. Poate doar un preț mai mic să facă diferența, dar cum Nokia 8 a ajuns pe plan local la aproximativ 2.500 lei, atunci succesorul său ar fi de așteptat să coste 3.000 lei sau poate mai mult..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×