Telefonul entry level Nokia 2 este real; Modelul de buget tocmai a fost certificat de autorităţi

729 ori
<b>Telefonul entry level Nokia 2 este real; Modelul de buget tocmai a fost certificat de autorităţi</b>Finlandezii de la Nokia pregătesc o serie de terminale interesante pentru debut în perioada următoare și pe lângă flagship-ul Nokia 8 vom avea și un entry-level numit Nokia 2. Existența acestui handset este confirmată astăzi odată ce FCC certifică

Pe undeva spre finalul lunii iulie apăreau informaţii că Nokia ar pregăti un terminal şi mai entry level decât Nokia 3. Apăruseră atunci şi schiţe ale terminalului, iar acest Nokia 2 devine real astăzi, fiind certificat de autorităţi.

Nokia 2

La drept vorbind îl descopeream în GeekBench luna trecută, cu 1 GB RAM şi Android Nougat la bord. FCC l-a certificat acum pe nou venit, ocazie cu care apare imaginea de mai sus, via Baidu. Vedem şi o inscripţie ce indică faptul că acest model va avea o diagonală între 4.7 şi 5 inch şi un panou IPS cu rezoluţie HD. La interior se află procesorul Qualcomm Snapdragon 212, probabil cel mai low end chipset care permite suportul 4G LTE.

Nokia 2 este aşteptat să debuteze pe 16 august, împreună cu flagship-ul Nokia 8, care a tot avut parte de scăpări în ultima vreme. Dacă mă întrebaţi pe mine, nu ar fi o surpriză că Nokia 2 să coste undeva la 100 sau 120 de euro. Mă aştept la o cameră de 8 sau chiar 5 MP în spate şi la 16 sau 8 GB stocare. Sunt curios totuşi ce selling point va avea acest model, în afară de preţ.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×