Nokia 3.2 debutează la vânzare pe plan local; Smartphone de buget cu Android One

779 ori
<b>Nokia 3.2 debutează la vânzare pe plan local; Smartphone de buget cu Android One</b>Printre cele mai noi smartphone-uri ajunse pe plan local îl avem de astăzi și pe Nokia 3.2, telefon cu dotări de buget ce debuta oficial în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019. V-am adus și un hands-on de la fața locului

Printre cele mai noi smartphone-uri ajunse pe plan local îl avem de astăzi și pe Nokia 3.2, telefon cu dotări de buget ce debuta oficial în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019. V-am adus și un hands-on de la fața locului, iar acum la câteva luni bune de la momentul prezentării sale iată că vine și lansarea comercială. Primele listări de pe plan local și-au făcut apariția și din rândurile de mai jos aflați ce aduce acest device la pachet.

În primul rând trebuie să știți că avem de-a face cu un phablet aici, unul cu ecran HD+ de 6.26 inch ce adoptă un decupaj picătură în zona superioare. Are procesor Snapdragon 429, variante cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, respectiv 3 GB RAM + 32 GB stocare și oferă de asemenea și slot microSD.

Nokia 3.2 dispune de o cameră selfie de 5 mpx, un senzor de 13 mpx în spate și de o baterie de 4000 mAh cu încărcare la 10W. Are jack audio, port microUSB v2.0 și rulează Android Pie. Ca elemente extra avem un buton dedicat Google Assistant și scanner de amprente în spate.

Acest telefon se vinde la un preț recomandat de 649 lei pe plan local. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×