Nokia 3310 (2017) primeşte o nouă scăpare, va fi un feature phone şi nu un model cu Android

5.956 ori
<b>Nokia 3310 (2017) primeşte o nouă scăpare, va fi un feature phone şi nu un model cu Android</b>Atunci când s-a aflat în această lună ca Nokia îl va readuce la viaţă pe iconicul Nokia 3310 într-o variantă nouă, Internetul a explodat cu comentarii pline de încântare şi hype-ul a fost uriaş. Azi aflăm şi detalii despre terminal şi ne mai domolim..

Atunci când s-a aflat în această lună ca Nokia îl va readuce la viaţă pe iconicul Nokia 3310 într-o variantă nouă, Internetul a explodat cu comentarii pline de încântare şi hype-ul a fost uriaş. Azi aflăm şi detalii despre terminal şi ne mai domolim entuziasmul.

Aşteptat în cadrul prezentării HMD Global de la MWC 2017, terminalul nu ar urma să fie vreun smartphone entry level cu Android, aşa cum se credea, ci un feature phone cu ceva mai multe pretenţii decât unul standard. Nokia 3310 cel original debuta în septembrie 2000 şi la acea vreme era considerat un candybar revoluţionar, pentru că avea o antenă internă şi nu una externă. Impresiona şi prin funcţii precum calculator şi chiar şi Reminders. Rezultatul? 125 de milioane de modele vândute.

Noul 3310 va rămâne un candybar, cu dotări de feature phone. Ce se schimbă faţa de clasic totuşi e dimensiunea, astfel că noul venit va fi mai subţire şi mai uşor decât varianta din anul 2000. Şi butoanele se vor modifica puţin. Ecranul va fi unul color şi nu cel monocrom de pe original, iar 6 variante de culoare vor fi oferite pentru handset: negru, gri, albastru, verde, roşu sau galben.

Nokia 3310 (2017) va costa 59 de euro afirmă aceeaşi sursă şi mă aştept ca şi el să reziste admirabil la întâlnirea cu un tanc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×