Nokia 3310 din metal şi cu preţ de 3000 de dolari?! Doar în varianta Gresso...

2.543 ori
<b>Nokia 3310 din metal şi cu preţ de 3000 de dolari?! Doar în varianta Gresso...</b>Dacă acel policarbonat lucios de pe noul Nokia 3310 nu v-a dat pe spate, atunci poate că o variantă metalică o va face. Desigur, spunem adio greutății reduse dar primim în schimb un telefon premium cu preț de 3000 dolari. Acesta este asociat variantei

Nici nu a debutat bine Nokia 3310 (2017) şi deja apărut un soi de clonă, deşi cuvântul e puţin forţat, fiind vorba mai degrabă de o variantă de lux inspirată de modelul Nokia. Preţul este ameţitor pentru acest nou venit: 3000 de dolari.

3310 Gresso

Nu vă aşteptaţi totuşi la specificaţii high end, ci doar la materiale premium. Acest Gresso 3310 vine cu un corp din titaniu în versiunea A şi în varianta B are un corp din "titaniu PVD negru cu butoane din titaniu". Ambele folosesc titaniu de grad 5 acoperit cu material PVD. La bord se află o cameră de 3 MP, 32 GB stocare, o baterie ce oferă 75 de ore de convorbiri şi două sloturi SIM.

Garanţia de 12 luni oferită cu acest telefon pare cam scurtă dacă mă întrebaţi pe mine. Va fi aparent o ediţie limitată de telefon Gresso, doar 3310 unităţi fiind produse. Fiecare handset e asamblat în 18 ore aparent, iar tipul de metal utilizat aici e folosit pentru implanturi biomedicale şi freze profesioniste. Gresso mizează pe faptul că acest telefon e teoretic indestructibil la forţe întâlnite în viaţa de zi cu zi.

Personal consider că acest 3310 e mai puţin arătos decât cel Nokia, mai ales în zona ecranului.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×