Nokia 6120 Classic subtire si rapid

3.802 ori
<b>Nokia 6120 Classic subtire si rapid</b>Nokia tocmai a anuntat un nou telefon HSDPA ce ofera acces rapid la Internet pentru descarcarea de video, email si navigare: Nokia 6120 Classic ofera o camera digitala de 2 megapixeli cu flash si un mod interesant de panoramare a camerei VGA pentru...

Nokia tocmai a anuntat un nou telefon HSDPA ce ofera acces rapid la Internet pentru descarcarea de video, email si navigare:

Nokia 6120 Classic ofera o camera digitala de 2 megapixeli cu flash si un mod interesant de panoramare a camerei VGA pentru apelurile video fata-in-fata. Nokia l-a facut pe 6120 usor de folosit inclusiv cu ghiduri pre-incarcate despre cum se seteaza rapid accesul la email, mesageria instanta si accesul la Internet. O functie de transfer de date permite utilizatorilor sa incarce usor contacte, fotografii si video de pe vechiul telefon pe 6120.

O functie de sincronizare ofera o sincronizare simpla cu aplicatiile de tip calendar de pe PC, facand din subtirelul 6120 un extraordinar telefon pentru afaceri.

Nokia a conceput 6120 pe baza popularei platforme Symbian S60 ce permite utilizatorilor sa descarce diverse aplicatii si functii. Sistemul de operare S60 ofera dispozitivului multi tasking pentru a putea naviga pe web si asculta muzica in acelasi timp.

Va puteti astepta sa-l gasiti pe 6120 in magazine in aceasta vara, cu putin noroc, oferit gratuit impreuna cu un abonament ferm.

Peter Ropke, Senior VP telefoane mobile Nokia comenteaza:

"Telefoanele mobile au acum un rol mult mai mare in vietile noastre ocupate. Recunoastem ca capacitatea de utiliza telefonul in mai multe moduri ofera consumatorilor un echilibru mai bun intre munca si distractie. Cu tehnologia HSDPA, sistemul de operare S60 si o varietate mare de dotari a lui Nokia 6120 classic, consumatorii vor fi cel putin incantati."

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×