Telefonul Porsche Cayenne, un terminal vitezoman

2.661 ori
<b>Telefonul Porsche Cayenne, un terminal vitezoman</b>Am vazut numeroase terminale branduite cu logo-urile si culorile traditionale ale unor celebri constructori de automobile si era pacat ca tocmai Porsche sa lipseasca de pe lista care ii include deja pe Ferrari si McLaren. Un producator din Hong Kong si-a...

Am vazut numeroase terminale branduite cu logo-urile si culorile traditionale ale unor celebri constructori de automobile si era pacat ca tocmai Porsche sa lipseasca de pe lista care ii include deja pe Ferrari si McLaren.

Un producator din Hong Kong si-a asumat riscul de a crea un telefon inedit, handsetul Porsche Cayenne din imagine. Problema? Presupunem ca exista oarecare probleme cu licenta din partea companiei producatoare de automobile. La exteriorul terminalului puteti observa un design original si brandinguri Porsche. Aruncand o privire mai atenta, veti observa o camera de 2 megapixeli, gratios integrata in capota.

Ecranul color este plasat in partea de sub "masina", dar in afara de ceea ce se vede cu ochiul liber, nu se cunosc inca alte specificatii tehnice. Exista zvonuri cum ca terminalul ar suporta dualband GSM, carduri flash microSD si incorporeaza un player MP3/MP4, dar nu va putem garanta ca sunt reale aceste caracteristici. Evident vorbim despre un gadget care costa unde in jurul a 200 de dolari si v-am sugera sa cumparati unul cat mai repede, pana nu inainteaza Porsche o actiune legala revendicandu-si licenta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×