Nokia N00, descoperit pe eBay sub formă de prototip; Design dezamăgitor!

2.678 ori
<b>Nokia N00, descoperit pe eBay sub formă de prototip; Design dezamăgitor!</b>Sperăm din toată inima ca acest prototip Nokia N00 să fie un fals, altfel viitorul nu e deloc roz pentru finlandezi. Designul acestui terminal este învechit și nici culoarea sa nu îl avantajează. în plus, telefonul nu are nimic care să...

Sperăm din toată inima ca acest prototip Nokia N00 să fie un fals, altfel viitorul nu e deloc roz pentru finlandezi. Designul acestui terminal este învechit și nici culoarea sa nu îl avantajează. în plus, telefonul nu are nimic care să definească faimoasa Serie N.

Postat pe eBay, prototipul ar fi fost găsit "undeva", deblocat și complet funcțional. De vreme ce Nokia nu a reacționat încă la această descoperire, e posibil ca handsetul să fie un fals sau un proiect de mult anulat al companiei. în mod bizar, acest handset ar fi dotat cu o cameră de 12 megapixeli și un mecanism glisant împrumutat de la N86 și N96.

Nokia N00, descoperit pe eBay sub formă de prototip; Dezamăgitor

Presupusul Nokia ar putea fi urmașul lui N86, pe numele său N87, dar nu vedem rostul încă unui telefon cu camera de 12 megapixeli, mai ales cu N8 abia lansat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×