Nokia 6301 cu Dual WiFi si GSM!

4.190 ori
<b>Nokia 6301 cu Dual WiFi si GSM!</b>Avand un design metalic elegant, terminalul lansat astazi nu este doar stilat ci si util, oferind utilizatorilor sai accesul la retele GSM, dar si la cele WLAN prin intermediul tehnologiei UMA (Unlicensed Mobile Access). Nokia 6301 foloseste tehnologia...

Avand un design metalic elegant, terminalul lansat astazi nu este doar stilat ci si util, oferind utilizatorilor sai accesul la retele GSM, dar si la cele WLAN prin intermediul tehnologiei UMA (Unlicensed Mobile Access).

Nokia 6301 foloseste tehnologia pentru a integra beneficiile unei linii fixe si cele ale telefoniei mobile intr-un telefon de top. Prin intermediul UMA, acoperirea triband GSM este combinata cu cea WLAN creand un terminal care poate fi utilizat in orice situatie. Orange este unul dintre primii operatori selectati pentru a pune in vanzare noul Nokia, ca parte a portofoliuli Unik/Unique.

Nokia 6301 cantareste doar 93 de grame si are o grosime de mai putin de 13.1mm, iar lista sa de specificatii tehnice este impresionanta. Telefonul include o camera de 2 megapixeli cu zoom digital de 8x, dar si un display QVGA cu diagonala de 2 inch. Handsetul suporta procesul de sincronizare USB/PC si este dotat cu o memorie interna de 30MB, dar si cu un card microSD de 128MB. Slotul microSD inclus suporta carduri de pana la 4GB. Noul model soseste cu numeroase optiuni vocale, printre care apelare vocala, comenzi vocala si o functie de inregistrare. Melomanii se vor delecta utilizand playerul MP3 inclus in acest terminal sau ascultand radio-ul FM.

6301 rezista 3.5 ore in mod convorbire si 14 zile in standby, livrarea sa incepand la finalul acestui an in cazul Europei. Telefonul va costa 230 de euro, fara taxele incluse.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×